joep krijnen

TV-regisseur Joep Krijnen

tot 1980

Ik maakte deel uit van diverse popgroepen en was tekstschrijver, zanger en drummer. We speelden in het landelijke clubcircuit en in Duitsland. Wij maakten voornamelijk symfonische rockmuziek. Later schreef ik als een van de eersten Nederlandstalige popmuziek.

1980-1985

Ik begon in 1980 als video-editor bij de Cinevideogroep in Almere. In die tijd werkte ik samen met verschillende regisseurs. Ik maakte kennis met opvattingen en visies over het vak van programmamaken. Het was ook een periode waarin ik steeds meer ideeën kon toetsen aan de inzichten van programmamakers waarmee ik samenwerkte. Zo ontstond geleidelijk aan het moment dat ik besloot om mijzelf in de richting van televisieregie en vormgeving te bekwamen.

1985-1990

In 1985 vestigde ik mij als zelfstandig programmamaker/ regisseur. Sindsdien heb ik een groot aantal producties geregisseerd en vormgegeven. Zowel op één- als op multi-cameragebied. Daarnaast werd ik tot 1990 veel gevraagd om commercials te monteren.

vanaf 1990

Mijn professionele interesse is breed, hoewel er in mijn werk steeds meer accent komt te liggen op programma's van informatieve en culturele aard. Daarnaast werd ik tot 1990 nog steeds veel gevraagd om commercials te monteren.

Deze site geeft daarvan een indruk,
een greep uit diverse projecten van de afgelopen drieëntwintig jaar ....

cv001

cv002

cv003

cv004

     
Go To Top